Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بانک صادرات ایران در پاسخ به اظهارات قاضی‌زاده هاشمی عنوان کرد: بانک صادرات ایران نه تنها هیچ پولی از بورس خارج نکرده، بلکه ۱۸۰ هزار میلیارد ریال برای رونق بورس پرداخته است

به گزارش برنا از روابط عمومی بانک صادرات ایران، احمد فاضلی، معاون مالی این بانک در پاسخ به اظهارات سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی نامزد انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران در رسانه ملی مبنی بر خروج ۹ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان از بورس توسط بانک صادرات ایران، ضمن تکذیب این مطلب گفت: موضوع فوق از اساس کذب است و در سال گذشته تا پایان اردیبهشت ماه سال‌جاری بانک صادرات ایران و شرکت‌های تابعه آن نه تنها هیچ پولی را از بازار سهام خارج نکرده‌اند بلکه در روند خرید و فروش و برای رونق‌بخشی به بازار سرمایه و همچنین کمک به تامین مالی عمومی به طور خالص بیش از ۲۸۸ هزار میلیارد ریال هم برای رونق بورس و بازارگردانی سهام پرداخته اند؛ به گونه‌ای که ۱۰۸ هزار میلیارد ریال آن مستقیماً در بازار سرمایه و مابقی آن شامل ۶۰ هزار میلیارد ریال نقد و ۱۲۰ هزار میلیارد ریال از محل مطالبات از دولت به خرید سهام شرکت‌های بورسی اختصاص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فاضلی اضافه کرد: به راحتی با مراجعه به اعداد و ارقام موجود در بازار سهام می‌توان ادعای فوق را راستی‌آزمایی کرد.

وی ضمن آرزوی موفقیت برای این نامزد انتخابات ریاست جمهوری از قاضی‌زاده‌هاشمی خواست موضوع را دوباره توسط اهل فن بررسی کرده و اظهارات خویش در این باره را به نحو مناسب اصلاح کند.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: روابط عمومی معاون نامزد انتخابات ایران رسانه ملی سهام خرید و فروش سرمایه دولت انتخابات ریاست جمهوری قاضی زاده هاشمی بانک صادرات هزار میلیارد ریال بانک صادرات ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۴۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عسگری: وضعیت خودرو در کشور دچار فلاکت شده است / «کروز» به دنبال صندلی سوم درهیات مدیره ایران‌خودرواست + فیلم

نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : شرکت کروز سهام شرکت ایران خودرو را خریده و 2 صندلی مدیریتی از 5 صندلی مال آنهاست و به دنبال گرفتن صندلی سوم هستند؛ مافیا یعنی این.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ مهدی عسگری نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در برنامه بهارستان دوازدهم گفت: چند دانشجو که شرکت دانش بنیان تاسیس کرده بودند به من مراجعه کردند که برای کارشان ۳ هکتار زمین می‌خواهند، ولی طی سه سال نتواستند بگیرند؛ در همین شرایط نفری داریم که به اصحاب قدرت و ثروت وصل است و ظرف چند ماه ۱۰ هزار هکتار زمین گرفته است.

وی افزود: یک شاخه از جمهوری اسلامی، جمهوری سیاسی بود که محقق شد، ولی جمهوری اقتصادی که همان مشارکت مردم در اقتصاد است به کجا رسید؟

عسگری اظهار داشت: وقتی جمهوری اقتصادی محقق نشود مردم احساس می‌کنند سهمی در اقتصاد ندارند و حقوق‌بگیر و کارمند و کارگر هستند. بیش از ۶۵ میلیون نفر در کشور اجیر هستند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

وی افزود: هم مردم و هم دولت از وضعیت خودرو در کشور ناراضی هستند و هم خودروساز‌ها و همیشه می‌نالند.

عسگری اظهار داشت: واردات خودرو به خاطر اختلاف بین بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه با وزارت صمت، قطره چکانی انجام می‌شود.

وی افزود: در مباحث اقتصادی در دولت باید یک حرف زده شود و وحدت رویه و وحدت فرماندهی وجود داشته باشد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

عسگری اظهار داشت: در بحبوحه جنگ رفتند شرکت کروز تاسیس کردند بعد از آن شرکت‌های اقماری بوجود آورده و قطعه سازان خرد را نابود کردند.

وی افزود: شرکت کروز سهام شرکت ایران خودرو را خریده و ۲ صندلی مدیریتی از ۵ صندلی مال آنهاست و به دنبال گرفتن صندلی سوم هستند؛ مافیا یعنی این.

عسگری اظهار داشت: الان هم سهام خرد و شناور را می‌خرند هم سهام‌های درشت. صندلی سوم را که بگیرند کل ایران خودرو دست یک شرکت قطعه ساز می‌افتد.

نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: یک طرف میز قطعه ساز است طرف دیگر میز خودروساز؛ هر دو یکی هستند و قطعه را سه برابر قیمت می‌فروشند و انحصار می‌کنند و بقیه قطعه سازان خرد نابود می‌شوند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • عسگری: وضعیت خودرو در کشور دچار فلاکت شده است / «کروز» به دنبال صندلی سوم درهیات مدیره ایران‌خودرواست + فیلم
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • رئیسی: ایران قوی می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند | هیچوقت میز مذاکره را ترک نکردیم اما... | موشک جواب موشک است | از وضعیت سفره مردم مطلعم
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ نوشداروی دلسردی سهامداران چیست؟
  • ماجرای سهام کارگران چیست؟
  • ۲۹۶ میلیارد تومان نقدینگی از بازار سهام خارج شد
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • افت بیش از ۵ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • آینده بورس در چند پرده
  • پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته