Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@22:13:27 GMT

تاثیر واگذاری سهام دولت به بانک صادرات

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۸۲۱۱۶

​معاون مالی بانک صادرات ایران از افزایش سود هر سهم (EPS) وبصادر به ٣٣٦ ریال در صورت‌های مالی حسابرسی شده شش ماهه اول سال ٩٩ خبر داد و از تاثیر مثبت مصوبه اخیر واگذاری سهام دولت به این بانک به عنوان اقدامی مثبت در افزایش کفایت سرمایه استقبال کرد.

به گزارش ایسنا، احمد فاضلی گفت: اطلاعات صورت‌های مالی میان‌دوره‌ای حسابرسی شده شش ماهه ۹۹ بر روی سامانه کدال قرار گرفت و خوشبختانه EPS بانک از عدد سه ریال در صورت‌های مالی شش ماهه و  ١٣ ریال پایان سال ۱۳۹۸ به ٣٣٦ ریال برای هر سهم در پایان ٣١ شهریور سال ٩٩ افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به این ترتیب کفایت سرمایه بانک صادرات ایران نسبت به پایان سال گذشته ٢.٧٨ درصدافزایش داشته  وبا توجه به برنامه‌های عملیاتی موجود، انتظار داریم در پایان سال جاری شاهد افزایش چند درصد دیگر در کفایت سرمایه بانک باشیم.

فاضلی روند افزایش سرمایه بانک را نیز مورد توجه قرار داد و گفت: افزایش سرمایه از محل سلب حق تقدم،  اولین بار توسط بانک صادرات ایران مطرح شد و مورد اقبال عمومی و دولتمردان قرار گرفته است، به طوری که در دولت تصویب و در مجلس شورای اسلامی مورد موافقت واقع شد. همچنین شورای نگهبان آن را تایید کرد و از سوی ریاست جمهوری به همه دستگاه‌ها و شرکت‌های بورسی ابلاغ شد.

وی اظهار کرد: با وجود تهیه گزارش توجیهی، دریافت گزارش بازرس قانونی و نامه موافقت بانک مرکزی قبل از برگزاری مجمع عمومی عملکرد سال ١٣٩٨، بنا به عدم موافقت سازمان خصوصی‌سازی به دلیل کاهش درصد سهام دولت و سهام عدالت از طریق این روش افزایش سرمایه، تاکنون به این مهم دست نیافته‌ایم. اصرار و درخواست داریم مسئولین سازمان خصوصی‌سازی با تأکید بر عدم کاهش ارزش ریالی سهام دولت و سهام عدالت، با این روش موافقت کنند چراکه افزایش سرمایه از طریق سلب حق تقدم کمک شایانی به بهبود ساختار مالی و نسبت‌های مهم از جمله کفایت سرمایه بانک خواهد کرد.

معاون مالی بانک صادرات ایران افزود: افزایش کفایت سرمایه تاثیر قابل توجهی بر افزایش سقف ارائه تسهیلات به تولید کنندگان بزرگ و مشتریان اصلی بانک صادرات ایران خواهد داشت.

فاضلی همچنین واگذاری سهام شرکت‌های پالایشی و برخی دیگر از سهام شرکت‌های معتبر بورسی به سه بانک صادرات، ملت و تجارت را اقدامی مثبت ارزیابی کرد و گفت: این اتفاق از یک سو موجب همبستگی این بانک‌ها با دولت شد و از سوی دیگر دستاورد خیلی مهمی برای این بانک‌ها دارد.

معاون مالی بانک صادرات ایران تاکید کرد: این اقدام کیفیت دارایی‌های بانک صادرات ایران را افزایش خواهد داد و حجم مطالبات بانک صادرات ایران از دولت کاهش و در مقابل سرفصل سرمایه‌گذاری‌های (سریع‌المعامله) بانک را افزایش خواهد داد.

فاضلی با تاکید بر اینکه شفاف‌سازی در خصوص صورت‌های مالی از اقدامات اساسی برای بانک تلقی می‌شود، اظهار کرد: شفافیت اطلاعات صورت‌های مالی بانک صادرات ایران برای آگاهی سهامداران، همکاران بانک، فعالان بازار سرمایه و برای همه کسانی که روند موفقیت‌های این بانک را به هر دلیل رصد می‌کنند، اهمیت دارد و هر چه قدر که این اطلاعات با سرعت و دقت بیشتر و به موقع منتشر شود، مؤثرتر واقع خواهد شد قطعاً به عملکرد صحیح بانک کمک خواهد کرد.

وی افزود: سهام بانک صادرات ایران دارای ارزش ذاتی به مراتب بالاتر از قیمت بازار فعلی است که در شرایط عادی افزایش ٦٠ تا ٧٠ درصدی نرخ بازار آن دور از ذهن نیست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بانک صادرات ایران مالی بانک صادرات ایران افزایش سرمایه صورت های مالی کفایت سرمایه سرمایه بانک سهام دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۸۲۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه

محمد بهمن مدیر تالار بورس منطقه‌ای کرمانشاه گفت : پیوستن شرکت‌های کرمانشاهی به بازار بورس کشور، یک فرآیند چندین مرحله‌ای و چندین ساله است که با پیگیری‌های استاندار، معاون اقتصادی استاندار و مدیران دستگاه‌های اقتصادی استان برای استان کرمانشاه به یک فرآیند با بازده زمانی کوتاه تبدیل شد و توانستیم با بازار سرمایه ارتباط برقرار کنیم چرا که طی ۱۵ سال گذشته هیچ شرکتی در سازمان بورس پذیرش نشده است.

مدیر تالار بورس منطقه‌ای کرمانشاه عنوان کرد: با پیگیری‌های انجام شده در سال ۱۴۰۲، شرکت ذوب آهن بیستون به عنوان اولین شرکت بخش خصوصی در سازمان بورس مورد پذیرش، درج نماد و معارفه قرار گرفت و تنها عرضه این شرکت باقی‌مانده که ان‌شاءالله با ارائه مجوز عرضه سهام از سازمان بورس، عرضه این سهام آغاز خواهد شد.

بهمن با اشاره به ورود شرکت‌های دانش‌بنیان کرمانشاه در بازار بورس، اذعان کرد: در استان کرمانشاه یک شرکت دانش‌بنیان برای بازار بورس پذیرش شده که در حال طی مراحل درج نماد هستیم و این شرکت هم در فصل بهار عرضه خواهد شد؛ در آخرین روز‌های سال گذشته، پذیرش شرکت مانیزان در سازمان بورس صورت گرفت که از طرف سازمان این شرکت پذیرش شد و اکنون در حال رفع شروطی هستیم که فروش اوراق بهادار تهران برای این شرکت در نظر گرفته شده و پس از رفع این شروط، نماد آن درج و عرضه خواهد شد.

مدیر تالار بورس منطقه‌ای کرمانشاه ابراز کرد: اتفاق خوب دیگری که برای استان کرمانشاه و کشور در سال ۱۴۰۲ افتاد، این بود که اولین سهام پروژه کشور در بازار سرمایه‌گذاران حرفه‌ای پذیره‌نویسی شد و این بازار برای پذیره نویسی شرکت بیواتانول کرمانشاه یا همان سوخت سبز زاگرس ایجاد شد و مبلغ ۲ هزار میلیارد تومان برای پذیره‌نویسی آن انجام شده است.

بهمن از پیگیری شرکت‌های بیشتر برای ورود به بازار بورس خبر داد و گفت: به دنبال این هستیم که در سال جاری تعداد شرکت‌های مشمول بورس شده را در بازار بورس افزایش دهیم و در این راستا در حال مذاکره و بررسی شرایط دو عدد از شرکت‌های استان برای پذیرش در بازار بورس هستیم؛ علاوه بر این یک شرکت‌پروژه دیگر را هم پیگیری می‌کنیم تا پذیره‌نویسی آن در سرمایه‌گذاری حرفه‌ای انجام شود.

مدیر تالار بورس منطقه‌ای کرمانشاه در رابطه با تأثیر حضور شرکت‌ها در بازار بورس خاطرنشان کرد: یکی از منابعی که معمولاً واحد‌های صنعتی و تولیدی برای گسترش فعالیت و افزایش ظرفیت تولیداتشان استفاده می‌کنند تسهیلات بانکی است، لذا با توجه به اینکه در سال‌های اخیر تسهیلات بانکی محدود شده، شرکت‌ها می‌توانند با پذیرش سهام خود در بازار سرمایه و عرضه، تأمین مالی مورد نیاز خود را از بازار بورس انجام دهند و از مابقی مشوق‌های بازار سرمایه به نفع خودشان استفاده کنند.

وی با اشاره به مهم‌ترین تأثیر حضور شرکت‌ها در بازار بورس بیان کرد: بزرگ‌ترین و مهم‌ترین مسئله با توجه به حضور شرکت‌ها در بازار بورس و سرمایه‌گذاری، تأمین مالی لازم است که به راحتی انجام می‌گیرد و دیگر نیازی به تسهیلات ندارند و حتی با این امتیاز می‌توانند پروژه‌های جدیدی اجرا کرده و در فاز توسعه شرکت مشکل نداشته باشند.

مدیر تالار بورس منطقه‌ای کرمانشاه در مورد آمار شرکت‌های بورسی کرمانشاه اذعان کرد: با وجود سه شرکت و سهام پروژه‌ای که در سال ۱۴۰۲ اضافه شد، تعداد شرکت‌های بورسی استان کرمانشاه از سه به هفت شرکت افزایش پیدا کرد و دو شرکت دیگر نیز در بازار فرابورس داریم که جمعا تعداد شرکت‌ها پروژه‌های استان در بورس و فرابورس از ۵ مورد به ۹ مورد افزایش پیدا کرد است.

بهمن با اشاره به میزان معاملات استان کرمانشاه بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ ارزش معاملاتی که توسط مردم استان کرمانشاه صورت گرفته است حدودا ۵ هزار میلیارد تومان بوده که از این مبلغ ۶۰ درصد فروش سهام و ۴۰ درصد خرید سهام بوده است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • برنامه دولت برای واگذاری های سال ۱۴۰۳ اعلام شد/ کیش ایر در اولویت
  • تشکیل کارگروه تأمین مالی برای استفاده بهینه از بازار سرمایه
  • بررسی عوامل تاثیرگذار بر قیمت‌های ارز دیجیتال
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی
  • دولت برنامه‌ای برای ارسال لایحه واگذاری حقوق کارگران به مجلس ندارد
  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی 
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه